Routes 2023

Nieuw in 2023: er wordt een kortere afstand aangeboden. De deelnemers kunnen dus uit drie afstanden kiezen: een mini trail van ongeveer 6.5km, een korte trail van ongeveer 13km en een lange trail van ongeveer 22km. De genoemde afstanden zijn op de kaart gemeten en kunnen op elk GPS horloge langer of korter uitvallen.
Alle routes starten vanaf Café Restaurant De Busjop en gaan direct het natuurgebied “Het Leudal“ in.

Mini trail

Ervaar de schoonheid van het trailrunnen op onze prachtige route, speciaal ontworpen voor beginnende trailrunners.
Deze route biedt een mix van brede paden, smalle paden en single tracks, met een kort maar uitdagende klim als je de finish benadert. Alhoewel er geen verzorgingsposten langs het parcours zijn, kun je bij de finish jezelf belonen met een welverdiend punt Limburgse vlaai (naast andere versnaperingen en dranken). Het parcours is geheel onverhard.

Afstand volgens afstandmeten.nl: 6,2km. Bekijk hier de route bij Afstandmeten.nl. Hier kunnen ook GPX-files worden gedownload, klik daarvoor op “export”.
LET OP: Volg altijd de pijlen langs het parcours, de routes kunnen op de dag van de wedstrijd afwijken van de routes hier vermeld.

Korte trail
Volg de beken van het Leudal tijdens onze korte route en ontdek een schitterend landschap vol uitdagingen en prachtige uitzichten. Klim over de Litsberg, verken het kronkelende “Naers Paedje” en geniet van bosrijke, beschaduwde paden, open heide en single tracks die je onderweg tegenkomt. Neem een welverdiende pauze bij onze verzorgingspost en geniet na de finish van een uitgebreide verzorging. Geheel onverhard parcours, op de oversteek na.

Afstand volgens afstandmeten.nl: 13,93km. Bekijk hier de route bij Afstandmeten.nl. Hier kunnen ook GPX-files worden gedownload, klik daarvoor op “export”.
LET OP: Volg altijd de pijlen langs het parcours, de routes kunnen op de dag van de wedstrijd afwijken van de routes hier vermeld.

Lange trail

Ben jij een ervaren trailrunner die niets van het Leudal wil missen? Dan is onze lange route door dit prachtige gebied de perfecte uitdaging voor jou! Ontdek de unieke schoonheid van de “Nunhemse Alpen”, bewonder de Sint Servaas kapel en navigeer door het hoge riet na de “vistrappen”. Deze route bevat tevens alle paden en monumenten van de korte route, plus een extra lus die de ervaren trailrunner nog verder uitdaagt.

Met kronkelende single tracks, bosrijke paden, open heide en steile klimmetjes biedt dit parcours een gevarieerd terrein dat elke trailrunner zal uitdagen. Neem onderweg een welverdiende pauze bij onze twee verzorgingsposten, waar je kunt herstellen en jezelf kunt opladen voor de rest van de route. Het parcours is geheel onverhard, op de oversteek na.

Afstand volgens afstandmeten.nl: 21,99km. Bekijk hier de route bij Afstandmeten.nl. Hier kunnen ook GPX-files worden gedownload, klik daarvoor op “export”.
LET OP: Volg altijd de pijlen langs het parcours, de routes kunnen op de dag van de wedstrijd afwijken van de routes hier vermeld.

Volg ons via Twitter en Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.