Routes 2022

Deelnemers kunnen uit twee afstanden kiezen: een korte trail van ongeveer 13km en een lange trail van ongeveer 21km. De genoemde afstanden zijn op de kaart gemeten en kunnen op elk GPS horloge langer of korter uitvallen.
Alle routes starten vanaf Café Restaurant De Busjop en gaan direct het natuurgebied “Het Leudal“ in.

Korte trail
Bijzonderheden: mooi parcours langs de Leubeek, korte klimmetjes, de Leumolen, de beklimming van de Litsberg, het “Naers paedje”, single tracks, paden en heide. Één verzorgingspost langs het parcours, en een uitgebreide verzorgingspost bij de finish. Geheel onverhard parcours, op de oversteek na. Afstand volgens afstandmeten.nl: 13,5km. Bekijk hier de route bij Afstandmeten.nl. Hier kunnen ook GPX-files worden gedownload, klik daarvoor op “export”.
LET OP: Volg altijd de pijlen langs het parcours, de routes kunnen op de dag van de wedstrijd afwijken van de routes hier vermeld.

Lange trail
Bijzonderheden: mooi parcours langs de Leubeek, korte klimmetjes, de Leumolen, de beklimming van de Litsberg, het “Naers paedje”, single tracks, paden en heide. De lange trail loopt (t.o.v. de korte trail) een extra lus in de “Nunhemse Alpen”, langs de Sint Servaas kapel en langs de “vistrappen”. Twee verzorgingsposten langs het parcours, en een uitgebreide verzorgingspost bij de finish. Afstand volgens afstandmeten.nl: 21,7km. Bekijk hier de route bij Afstandmeten.nl. Hier kunnen ook GPX-files worden gedownload, klik daarvoor op “export”.
LET OP: Volg altijd de pijlen langs het parcours, de routes kunnen op de dag van de wedstrijd afwijken van de routes hier vermeld.

Volg ons via Twitter en Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.