Aftellen!

 

3… 2… 1… Wie is al begonnen met aftellen? Niet naar 2024 natuurlijk, maar naar de opening van inschrijving voor de Trailrun Leudal 2024! Zet de champagne koud en sta klaar met je smartphone of laptop, want vanaf middernacht 1 januari 2024 kun je inschrijven voor de leukste trail van het jaar.

Goed nieuws: het inschrijfgeld is gelijk gebleven aan dat van 2023. Omdat dit onze tiende editie wordt, zijn we bezig met het ontwerpen van een unieke herinnering voor alle deelnemers, een echt collector’s item!

De trailrunners die graag een medaille willen hebben moeten snel zijn met inschrijven, want alleen tot 15 februari is het mogelijk om een speciaal ontworpen medaille aan je inschrijving toe te voegen.

Welke route gaat het worden? Na het succes van 2023 komt de korte route van ongeveer 6,5km terug, samen met de “traditionele” routes van ongeveer 13km en 22km. En misschien terug van weggeweest… de 30km! Dit zal bij voldoende interesse mogelijk aangeboden worden als GPX route, alleen deels uitgepijld. Zou je dat leuk vinden? Laat het weten!

Vanaf 1 januari kun je je via deze link inschrijven. Tot 16 juni!