Inhoud nieuwsbrief 2 mei 2018

Starttijden
De starttijd voor de 12km trail is 9:30u, ongewijzigd. De midden en lange trail starten samen om 10:00u, dus de lange trail start 10 minuten eerder dan wat in het voorlopige programma stond.

Routes
We hebben de trails in de gaten gehouden en meerdere keren gecontroleerd, Staatsbosbeheer en particuliere eigenaren zijn druk bezig geweest met het opruimen van omgevallen bomen en gebroken takken, wij hebben ook ons best gedaan, maar toch zijn de huidige routes in sommige plekken nog niet veilig als gevolg van de heftige storm van 18 januari. We blijven controleren, en we zullen de routes zo nodig aanpassen. Hou dus de website en onze social media in de gaten voor veranderingen in het parcours.


Bekers
Het gebruik van eigen bekers/flesjes/bidons wordt op prijs gesteld. Bij de verzorgingsposten zal het mogelijk zijn om deze bij te vullen.

BibBits
Het bijbestellen van de speciale Trailrun Leudal BibBits is nog tot en met 22 mei mogelijk.


Omzetten/overdragen/annuleren 
Omzetten en overdragen zijn tot en met 30 mei kosteloos. Hetzelfde geldt voor annuleren, tenzij je de BibBits had besteld: in dit geval worden voor annuleringen na 22 mei de kosten van de BibBits (€8,95) in rekening gebracht. Voor annuleringen na 30 mei wordt het volledige bedrag (inschrijfgeld + evt. BibBits) in rekening gebracht.

Inschrijving
Zijn je vrienden nog niet ingeschreven? Laat ze dan weten dat we ook dit jaar een vol huis verwachten, en dat daginschrijving hoogstwaarschijnlijk niet mogelijk zal zijn.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!