Trailrun Leudal 2020 – Virtual Edition

* UPDATE 27/11 *

De termijn is verlengd tot zondag 20 december. Navigatie is beschikbaar via Komoot!

———

Het duurde langer dan verwacht maar we zijn eruit: we hebben besloten om de Trailrun Leudal 2020 als virtueel evenement aan te bieden!

De adviezen van de Atletiek Unie voor de organisatie van een evenement in de anderhalve meter samenleving maken het voor ons onmogelijk om een fatsoenlijk “real life” evenement te verzorgen.
Voor iedereen die graag het hangertje 2020 wil verdienen, en voor iedereen die gewoon wil kunnen zeggen “ik heb de Trailrun Leudal 2020 gelopen”, presenteren wij de “Trailrun Leudal 2020 – Virtual Event”.

Inschrijving is gratis en doe je achteraf, alleen als je een hangertje en/of een medaille wilt ontvangen zijn er kosten verbonden.

Loop tussen 5 juni (publicatie van de routes) en 30 november  20 december 2020 één van de Trailrun Leudal 2020 routes.
Geen navigatie? Geen probleem! Je kan ook je eigen route in het Leudal volgen.
Lukt het echt niet om in het Leudal te lopen? Dan moet de activiteit zijn gedaan tussen 10 juli en 30 november  20 december 2020.

Registreer je activiteit met je GPS horloge of met je telefoon. Let op: denk zelf aan voldoende drank en eventueel eten!
Vul daarna dit formulier in:

Inschrijving Trailrun Leudal 2020 – Virtual Edition

Voor de competitieve lopers die een van onze routes hebben gelopen: we gaan leaderboards bijhouden!

De organisatie van de Trailrun Leudal had voor 2020 al kosten gemaakt, maar we hebben besloten om niets in rekening te brengen aan de deelnemers die zich reeds ingeschreven hadden, in tegenstelling met veel andere evenementen. Door het bestellen van de hangertjes en/of de medaille help je ons die kosten (gedeeltelijk) te dekken. We hebben ook een optie toegevoegd voor een donatie als je geen medaille/hangertje hoeft te ontvangen. Onze club Atletiek Leudal leeft grotendeels dankzij de inkomsten van de georganiseerde evenementen, en in 2020 werden alle evenementen afgelast die de club normaal zou organiseren. We zullen je dankbaar zijn als je een klein bedrag wilt doneren om ons te helpen in deze moeilijke periode.

We wensen jullie alvast veel plezier en hopen jullie op 6 juni 2021 te zien.